Pachet pentru începători Panini Premier League Adrenalyn XL™ 2024+ 2 cutii a câte 36 de pliculețe

Pachetul pentru începători conține: albumul colecționarului, planșa de joc, instrucțiuni de joc de 24 de pagini, trei pachete de cartonașe, unul Limited Edition, unul Golden Baller și un cartonaș Online Coin.

50,00 RON
590,00 RON

Dați startul sezonului în stil mare cu noul joc de cartonașe oficiale de colecție Panini Premier League Adrenalyn XL™ 2024!

Colecția Premier League Adrenalyn XL™ din acest an vă permite să jucați, să colecționați și să vă bucurați de cea mai bună ligă de pe planetă ca niciodată până acum. În plus, pe lângă toate caracteristicile clasice pe care le apreciați, am îmbunătățit jocul nostru prin introducerea a numeroase categorii de cartonașe noi, fiecare dintre ele având materiale speciale grozave și detalii inedite. Și nu ratați uimitoarele Golden Ballers complet noi, acum cu un finisaj metalic super-strălucitor pe față și pe spate! 

Nu contează dacă urmăriți cartonașe extrem de rare, dacă jucați jocul cu prietenii sau online sau dacă sunteți pur și simplu dependenți de senzația de a deschide un pliculeț proaspăt, toată lumea se poate bucura de Adrenalyn XL™. Cu 468 de cartonașe incredibile în colecție, doar Panini vă poate aduce atât de aproape de Premier League! 

Începeți-vă colecția cu senzaționalul pachet pentru începători, ce conține albumul colecționarului, planșa de joc, instrucțiuni de joc de 24 de pagini, trei pachete de cartonașe, unul Limited Edition, unul Golden Baller și un cartonaș Online Coin. Și extindeți-vă pachetul cu două cutii de 36 de pliculețe cu cartonașe! Fiecare pliculeț conține șase cartonașe.

  • Tip produs: Album și pachete
  • An: 2023
  • Limba: Poloneză
  • Interioare: Culori
  • Disponibil pentru livrare în următoarele țări: Romania
  • Afișarea sursei de livrare:: Italy
590,00 RON