FIFA World Cup Qatar 2022™ Adrenalyn XL™

Cu toții așteptăm cu nerăbdare FIFA World Cup™ la fiecare patru ani, gata să ne încurajăm echipa națională, să ne întâlnim cu prietenii pentru a urmări meciurile la televizor, să retrăim la nesfârșit cele mai bune momente ale jucătorilor noștri preferați și să visăm că echipa noastră va fi cea care va ridica Cupa Mondială. Și, ca întotdeauna, acolo unde este fotbal, este și Panini, iar noi suntem gata să lansăm FIFA World Cup Qatar 2022™ Adrenalyn XL™, colecția oficială de carduri care crește și se îmbunătățește de la o ediție la alta!

FIFA World Cup Qatar 2022™ Adrenalyn XL™ te ajută să construiești echipa de vis, jucător după jucător, cu o varietate de categorii de carduri:

Carduri HEROES, care se pot introduce în albumul colecționarului în jurul cardurilor TEAM CRESTS, reprezentând fiecare parte națională,

tradiționalele FFANS’ FAVOURITES

TITANS, cu cei mai solizi apărători

maeștrii de la mijlocul terenului, MAGICIANS

GOAL MACHINES, cei mai buni atacanți de pe planetă

Carduri TOP KEEPER dedicate portarilor

GAME CHANGERS

ROOKIES și LEGENDS, carduri noi-nouțe, care prezintă fie un novice la FIFA World Cup™, fie un campion al turneului

TOP MASTERS, de neratat pentru orice fan AdrenalynXL™

super-rarul INVINCIBLE, cardul cel mai căutat din colecție

Special pentru acest turneu, am adăugat și cardurile CONTENDERS și CONTENDER TEAMS, reprezentând echipele naționale care au luat parte la meciurile play-off pentru ultimele locuri disponibile în finala FIFA World Cup Qatar 2022™.

Cu Adrenalyn XL™, ai cele mai spectaculoase carduri cu campionii mondiali, pe cele mai bune materiale speciale.

Colecționează și joacă-te acasă cu FIFA World Cup Qatar 2022™ Adrenalyn XL™! 

Atenție, cardurile de la 442 până la 450 nu sunt incluse în colecție, deoarece la data imprimării, nu se încheiase încă acordul între Panini și New Zealand Football. 

 

© FIFA, FIFA’s Official Licensed Product Logos, and the Emblems, Mascots, Posters and Trophies of the FIFA World Cup™ tournaments are copyrights and/or trademarks of FIFA.

Share