PANINI FIFA 365 ADRENALYN XL™ 2023

EXPERIENCE THE COLLECTION

FANI AI FOTBALULUI, FIȚI PE FAZĂ!

Sărbătorim opt ani de PANINI FIFA 365 ADRENALYN XL™, cea mai spectaculoasă colecție de carduri de până acum!

Vino alături de noi în această aventură a fotbalului internațional și pune mâna pe cele mai bune carduri, pentru a-ți provoca prietenii în meciuri interesante, pline de goluri!

Cu categoriile clasice de colecție precum TITANS, MAGICIANS, DOMINATORS și FANS’ FAVOURITES și categoriile rare TOP MASTERS și INVINCIBILE, cu efecte speciale și culori mai atrăgătoare ca oricând.

Asta e tot? Nici vorbă! Portarii - TOP KEEPERS -, cei mai promițători tineri - RISING STARS - și GAME CHANGERS, de neratat, ne conduc la noile carduri GIANTS – pune-le împreună în albumul tău și descoperă surpriza!

În cele din urmă, încă o categorie interesantă: Cardurile MOMENTUM, ultra-rare și extrem de valoroase. Va fi extrem de palpitant să pui mâna pe toate! Deci... ești gata pentru lovitura de începere? Trei, doi, unu... start!

ÎȚI PLACE FOTBALUL? PUNE MÂNA PE CELE MAI MARI VEDETE ALE FOTBALULUI!

Adrenalyn XL™… din dragoste pentru fotbal!

ONLINE CHALLENGE

Activează codurile de pe spatele cardurilor şi descoperă universul Adrenalyn XL™. Îţi poţi crea o echipă de vis cu campionii PANINI FIFA 365 ADRENALYN XL™ 2023, şi te poţi bucura pe deplin de pasiunea pentru fotbal şi ADRENALYN XL™.

Share